Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΙΑ-ΧΩΡΑ RADIO NEWS ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018!

Ο ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

  • Ο Στρατιωτικός Αναλυτής-Αντιπτέραρχος ε.α. της Πολεμικής Αεροπορίας κ. Αθανάσιος Παπανικολάου είναι καλεσμένος στην εκπομπή του Γιάννη Β. Καραπανάγου για να αναλύσει το φάσμα των σχέσεων της Χώρας μας με την Τουρκία και όχι μόνο, την Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 και ώρα 17:00΄. 
  • Επίσης θα μεταδοθούν οι αποκλειστικές συνεντεύξεις του προέδρου του Γ.Α.Σ. Ιάλυσου κ. Μιχάλη Χατζηνικήτα και του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Λουτρακίου κ. Παρασκευά Δαρκαδάκη, που παραχώρησαν για τον αγώνα Α.Ο.Λουτράκι-Γ.Α.Σ.Ιάλυσος, την 10 Μαρτίου 2018.

 

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Τετάρτη, 14 Μαρτίου

17:00'- Ο Γιάννης B. Καραπανάγος επιμελείται και παρουσιάζει εκπομπή για την επικαιρότητα. 
Ο κ. Αθανάσιος Παπανικολάου
Καλεσμένος ο Στρατιωτικός αναλυτής-Αντιπτέραρχος ε.α Πολεμικής Αεροπορίας κ. Αθανάσιος Παπανικολάου. Επίσης θα μεταδοθούν οι αποκλειστικές συνεντεύξεις του προέδρου του Γ.Α.Σ. Ιάλυσου κ. Μιχάλη Χατζηνικήτα και του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Λουτρακίου κ. Παρασκευά Δαρκαδάκη, που παραχώρησαν για τον αγώνα Α.Ο.Λουτράκι-Γ.Α.Σ.Ιάλυσος.


18:30΄- Ο Θανάσης Πρωτοπαππάς επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή «ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ», επιλέγοντας τα τραγούδια για τις ακροάτριες και τους ακροατές του σταθμού.
Θανάσης Κ. Πρωτοπαππάς 

20:00΄- Ο Dj Μελέτης Θώδης επιλέγει τραγούδια για σας. 
Μελέτης Θώδης

20:30΄- Η εκπομπή ''ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ''.
Ο εφημέριος Τσαμπίκος Π. Πετρόπουλος επιλέγει τη μουσική, για μία ώρα, στο στούντιο του σταθμού και η Ελένη Ζερβού στην ανάγνωση κειμένων.
Ο εφημέριος Τσαμπίκος Π. Πετρόπουλος και η Ελένη Ζερβού

Πέμπτη, 15 Μαρτίου
17:00΄- Η εκπομπή ''ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ'' με τον Δημήτρη Αικατερίνη. 
Δημήτρης Αικατερίνης

18:00΄- Ο Θανάσης Πρωτοπαππάς, για δύο ώρες, επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή «ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ», επιλέγοντας τα τραγούδια για τις ακροάτριες και τους ακροατές του σταθμού.

Σάββατο, 17 Μαρτίου 
10:00΄-12:00΄: Αναμετάδοση της εκπομπής ''ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ'', που επιμελείται και παρουσιάζει η Όλγα, από το διαδικτυακό ραδιόφωνο NOVEL Radio.

Κυριακή, 18 Μαρτίου 
10:00΄-12:00΄: Αναμετάδοση, σε επανάληψη, της εκπομπής ''ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ'', που επιμελείται και παρουσιάζει η Όλγα, από το διαδικτυακό ραδιόφωνο NOVEL Radio, κάθε Σάββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.