Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

ΟΙ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ...

Φωτεινή Πανάβου

Κινούνται ιδανικά στο χώρο, ελίσσονται και ανταποκρίνονται σε κάθε δοκιμασία. Τις θαυμάζεις, τις εκτιμάς αλλά πάνω απ’ όλα τις σέβεσαι. Ξέρεις ότι θέτουν στόχους και δεν θα σταματήσουν στη μέση της διαδρομής μέχρι να τους πετύχουν. Και αναρωτιέσαι, πώς γίνεται να λειτουργούν μεθοδικά, να υπομένουν και κυρίως να επιμένουν όταν η ζωή ξέρει να δείχνει το σκληρό της πρόσωπο ακριβώς τη στιγμή που επαναπαύεσαι και η πραγματικότητα φαντάζει με όνειρο;
Το πρόσωπο τους σκληρό όμως τα μάτια τους προδίδουν αυτό που θέλουν και κρύβουν με επιτυχία από τον κόσμο. Δεν θα το αντιληφθείς αν δεν τις παρατηρήσεις. Οι κινήσεις τους παραπλανούν αλλά μια δυναμική γυναίκα γδύνεται μπροστά σου όταν σε εμπιστευτεί. Θα ρίξει τα τείχη που είχε υψώσει, θα σου δώσει τα πάντα και θα είναι δίπλα σου όταν το χρειαστείς ακόμη κι όταν δε το ζητήσεις. Δε θα σταματήσει να σου προσφέρει την αγάπη της και να σε στηρίζει με τη δύναμη, το πάθος και το σθένος της. Θα σε διεκδικεί με κάθε τρόπο ακόμη κι όταν σε έχει κερδίσει γιατί από τη στιγμή που επέλεξε να είσαι στη ζωή της έχεις γίνει κομμάτι του εαυτού της.
Όχι, δεν ήταν πάντα έτσι. Σκληρός και δυναμικός δεν γεννιέσαι αλλά γίνεσαι. Το ταξίδι δύσκολο αλλά οι εμπειρίες ανεκτίμητες και όσο πληγώνεσαι τόσο περισσότερο μαθαίνεις να αγαπάς και να αισθάνεσαι. Να αισθάνεσαι αληθινά και αυτό δεν μπορεί να σου το προσφέρει κανένας άλλος παρά η ίδια η ζωή. Ξέρεις ότι το ταξίδι δεν θα σταματήσει ποτέ αλλά σε κάθε στάση εσύ θα σκέφτεσαι, θα αναθεωρείς, θα αλλάζεις, θα εκτιμάς και θα σέβεσαι λίγο περισσότερο τον εαυτό σου.
Η δυναμικές γυναίκες είναι ευαίσθητες και ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που πετυχαίνουν. Ξέρουν να υπολογίζουν καταστάσεις αλλά πάνω απ’ όλα τους ανθρώπους. Το πρόσωπο τους σκληρό όμως η καρδιά τους και έτοιμη να σε παρασύρει στο ταξίδι τους.

Πηγή: http://labelnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.