Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΧΤΥΠΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-VIDEO)

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος

Η Περαχώρα ετοιμάζεται να υποδεχτεί αύριο, Κυριακή, 22 Οκτωβρίου και ώρα 09:00΄, ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού. 
Οι προετοιμασίες πυρετώδεις στην είσοδο της Περαχώρας, μπροστά από το Πυροσβεστικό κλιμάκιο, για τους αγώνες του 7ου Γύρου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ENDURO και του 3ου Νοτίου Ελλάδος.
Παράλληλα οι ήχοι των εξατμίσεων των μηχανών EDURO που διέρχονται από τους δρόμους της Περαχώρας, δονούν την ατμόσφαιρα και προαναγγέλουν, με το δικό τους τρόπο, το θέαμα που θα προσφέρουν οι οδηγοί τους. 
Διακρίναμε τους Νίκο Λέκκα, Κώστα Παπαδημητρίου, Γιώργο Χατζόπουλο και Βασίλη Κολλιάκο, από την Περαχώρα, οι οποίοι αξίζουν πολλούς επαίνους για την αγάπη τους προς τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και του οποίου την προβολή και ανάπτυξη επιδιώκουν, να πρωταγωνιστούν στις προετοιμασίες, ώστε οι αγώνες να διεξαχθούν χωρίς προβλήματα. Τη διοργάνωση των αγώνων έχει αναλάβει ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Λουτρακίου-Περαχώρας υπό την αιγίδα του Δήμου μας. 

Στους αγώνες συμμετέχουν 84 αθλητές και μία αθλήτρια. Μεταξύ των αθλητών και ο Νίκος Λέκκας. 
Η Περαχώρα πρέπει να δώσει δυναμικό παρών στους αγώνες, χειροκροτώντας τους αθλητές για τη συγκλονιστική και υπεράνθρωπη προσπάθειά τους να τερματίσουν, στηρίζοντας, κατ΄αυτόν τον τρόπο, την απόφαση να πραγματοποιηθούν οι αγώνες σε χωμάτινες διαδρομές της περιοχής μας και αναμφίβολα η διεξαγωγή τους θα συμβάλει στην προβολή του τόπου μας
Σημειώνεται ότι στην τελετή λήξης των αγώνων, ώρα 16:00΄, θα προσφερθούν στους συμμετέχοντες, από συγχωριανούς μας, παραδοσιακά προϊόντα του χωριού μας. 









Φωτογραφικό υλικό με την κάμερα του 
Θανάση Κ. Πρωτοπαππά


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.