Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

ΟΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ...

Είναι αυτοί οι συνήθως παρερμηνευμένοι και πιο δοτικοί άνθρωποι, οι πιο κοντινοί και οι πιο δικοί μας άνθρωποι -γονείς, σύντροφοι και φίλοι- οι τόσο ευγενικοί, διακριτικοί και με σεβασμό άνθρωποι εκείνοι που θεωρούνται πολλές φορές ως αδύναμοι και δεδομένοι που κυκλοφορούν αόρατοι και γίνονται ορατοί σαν αντιληφτούν πως εκμεταλλεύονται την αγάπη τους και το νοιάξιμό τους.
Είναι οι γλυκείς και κατανοητικοί άνθρωποι που πολλές φορές από το ενδιαφέρον τους γίνονται αυστηροί μαζί μας -όχι κακοί- θέλοντας να μας προφυλάξουν που παραμερίζουν τον εαυτό τους για χάρη των ανθρώπων που αγαπάνε που είναι εκεί στρατιώτες άγρυπνοι σαν τους χρειαζόμαστε και αυτό το θεωρούμε ως δεδομένο.
Αυτοί συνήθως είναι οι δυνατοί που -κατά μια επικρατούσα άποψη- ...."Δεν έχουν ανάγκη"...
Είναι οι άνθρωποι που συνήθως περνούν στο «ντούκου», οι άνθρωποι που δεν παίζουν με τη ψυχολογία μας, ενδιαφέρονται και ρωτούν, έτοιμοι ανά πάσα ώρα και στιγμή να αφήσουν κάθε τι για χάρη μας και να δείξουν τη πραγματική αγάπη τους.
Οι άνθρωποι που καταντούν να γίνονται δεδομένοι…..οι άνθρωποι που γίνονται τελικά απαρατήρητοι και ενοχλητικοί….οι άνθρωποι που τους φερόμαστε συχνά απάνθρωπα και δείχνουμε την «ανθρωπιά» και τον ενδιαφέρον μας όπως και την αγάπη και τον έρωτά μας σε όσους μας αγνοούν και αδιαφορούν τελείως.
Οι άνθρωποι αυτοί που όσο όμορφα ήρθαν στη ζωή μας, τόσο διακριτικά και με όμορφο αλλά και αποφασιστικό τρόπο φεύγουν, αυτοί οι άνθρωποι που γίνονται καθρέφτης που κάποια στιγμή έρχεται μπροστά μας και κοιταζόμαστε και βλέπουμε τη κατάντιά μας.

Πηγή:https://tnk-ike.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.