Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Ο Α.Ο. ''ΠΟΣΕΙΔΩΝ'' ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΜΟΥ ΜΕ 3-2 ΣΕΤ! (VIDEO)

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β.Καραπανάγος
  • Λουτράκι, 22 Απριλίου 2017
Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα του Α.Ο.''Ποσειδών'' Λουτρακίου επί της Αναγέννησης Σάμου με 3-2 σετ, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων που πραγματοποιείται στο Λουτράκι.
Ένας συγκλονιστικός αγώνας, διαφήμιση για το άθλημα του βόλεϊ, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών για δυόμιση περίπου ώρες και σφραγίστηκε με τη δύναμη ψυχής των αθλητριών του Ποσειδώνα και το πάθος τους για τη νίκη.
Η ομάδα της Αναγέννησης Σάμου προηγήθηκε με 2-0 σετ (25-19, 25-21), αλλά στο τρίτο, καθώς και στο τέταρτο σετ, η ομάδα του Ποσειδώνα αναγεννήθηκε, έδειξε τις αρετές της μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ανέτρεψε το, σε βάρος της, σκορ, με αποτέλεσμα να πετύχει την ισοφάριση (τρίτο σετ 25-12 και τέταρτο 25-18) και να επικρατήσει τελικά στο πέμπτο σετ με 15-12 πόντους. 

Είχε προηγηθεί ένας ανάλογος αγώνας, για γερά νεύρα. Αυτός της Άθλεσης με τον Πανιώνιο, ο οποίος έληξε επίσης με 3-2 σετ, υπέρ του Πανωνίου. 
Είχε προηγηθεί ο Πανιώνιος με 2-0 σετ (25-22 και 25-22) αλλά η Άθλεση αντέδρασε και ισοφάρισε τα σετ (27-25 το τρίτο και 28-26 το τέταρτο). Όμως ο Πανιώνιος  επικράτησε τελικά στο πέμπτο σετ με 15-7 πόντους. 
Οι θεατές που παρακολούθησαν τους σημερινούς αγώνες αποζημιώθηκαν από το θέαμα που πρόσφεραν οι αθλήτριες όλων των ομάδων, τις οποίες καταχειροκρότησαν σε πολλές φάσεις, καθώς και στη λήξη των αγώνων.   

Την Κυριακή, 23 Απριλίου 2017, ολοκληρώνεται η ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων και στον δεύτερο αγώνα της τελευταίας ημέρας, ώρα 16:00΄, ο Ποσειδώνας αγωνίζεται με τον Πανιώνιο, ενώ ο Α.Ο. Μαρκόπουλου με την Άθλεση, την 14:00΄ ώρα. 
Σε περίπτωση νίκης του Ποσειδώνα η ομάδα προκρίνεται στο final four. 

 
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.