Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

4ος ΟΡΕΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΕΡΑΝΕΙΩΝ 2017!

  • Διοργάνωση: Ορειβατικός Σύλλογος Λουτρακίου
αγωνας 

Tην Κυριακή 9 Απριλίου ενώνουμε το βουνό με την θάλασσα! Βουνό με βουνό δεν σμίγει λέει η παροιμία. Το βουνό με την θάλασσα όμως κύριο χαρακτηριστικό του Λουτρακίου σμίγουν αρμονικά και δημιουργούν ένα μοναδικό περιβάλλον μέσα στο όποιο οι δρομείς θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους. 
Ο Ορειβατικός Σύλλογος Λουτρακίου διοργανώνει την Κυριακή 9 Απριλίου 2017 την παράλληλη διοργάνωση: 1. Του 4ου “Ορεινού Αγώνα Γερανείων” μήκους 22 χιλ. και
2. Του 2ου “Ορεινού Δρόμου Περαίας-Χώρας” μήκους 10 χιλ.
Η διαδρομή του “Ορεινού Αγώνα Γερανείων”, δεν χρειάζεται πλέον ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι κοινώς αποδεκτή ως μια πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα διαδρομή, ενώ και φέτος υπάρχουν αλλαγές και βελτιώσεις έτσι ώστε να είναι ακόμα πιο ελκυστική και ευχάριστη για τους αθλητές.
Αφετηρία της διαδρομής είναι το υδροθεραπευτήριο του Λουτρακίου και αφού βγει από την πόλη κινείται σε νέο όμορφο μονοπάτι μπαίνει στο δασωμένο ορεινό όγκο του βουνού, διασχίζει την κορυφογραμμή με το ελατοδάσος και κατηφορίζοντας, τερματίζει στο υδροθεραπευτήριο.
Η θετική υψομετρική είναι 1400μ.
 
Η διαδρομή των 10 χιλιομέτρων έχει θετική υψομετρική 340 μέτρα, ήπια κλίση και το μονοπάτι κινείται στο πρώτο και ανηφορικό μέρος του, πάνω σε παλιό εγκαταλελειμμένο δρόμο με υπέροχη θέα. Τα πρώτα 1.700 μέτρα και τα 700 μέτρα στο τέλος είναι σε άσφαλτο. Και οι δύο διαδρομές κινούνται πάνω σε καλογραμμένα μονοπάτια ενώ η ομορφιά των τοπίων που εναλλάσσονται είναι μοναδική και η πανοραμική θέα θα ξεκουράσει κάθε αθλητή.  
Καταληκτική ημερομηνία εγγραφών είναι η Δευτέρα 3 Απριλίου.  
Τόπος συγκέντρωσης είναι το υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου (spa). Πώς πάμε:
Όπως ερχόμαστε από Ισθμό μπαίνουμε στο Λουτράκι και συνεχίζουμε επί της κεντρικής λεωφόρου (Ελ. Βενιζέλου). Διασχίζουμε την πόλη, συναντούμε μπροστά μας την πλατεία 25ης Μαρτίου (μαρμάρινα σιντριβάνια στα δεξιά). Συνεχίζουμε αριστερά της πλατείας και σε εξήντα μέτρα αριστερά μας είναι το Πάρκο Ειρήνης. Στην αρχή του πάρκου υπάρχει δρόμος όπου μπαίνοντας μπορούμε να βρούμε χώρο στάθμευσης του αυτοκινήτου μας. Επίσης, μπορούμε να σταθμεύσουμε και στο αριστερό μέρος του κεντρικού δρόμου.
Το Υδροθεραπευτήριο βρίσκεται στο τέλος του πάρκου και στο δεξί μέρος του δρόμου.
Η Γραμματεία θα λειτουργεί από τις 07:00' έως 09:00'. 

Στη Γραμματεία κάθε αθλητής/τρια θα συμπληρώσει και θα υπογράψει υπεύθυνη δήλωση ότι έχει εξετασθεί πρόσφατα από γιατρό, είναι υγιής και τρέχει με δική του/της ευθύνη και θα παραλάβει την τσάντα του αγώνα με τα αναμνηστικά, τον αριθμό, το τζελ και το τσιπάκι της ηλεκτρονικής χρονομέτρησης. Στις 9.00 θα ξεκινήσει η ενημέρωση των αθλητών-τριών για τον αγώνα και θα απαντηθούν όποια ερωτήματα υπάρξουν.  
Η εκκίνηση θα γίνει στις 09:15'.  
Ο χρόνος που δίνεται για τον τερματισμό των 22 χλμ. είναι 4 ώρες και για τα 10 χλμ. 1,30 ώρες. Πέραν αυτού ο κάθε αθλητής/τρια που θα κινείται στο μονοπάτι/δρόμο θα τερματίσει με δική του/της ευθύνη.
Δηλώστε λοιπόν συμμετοχή στο αγώνα της αρεσκείας (22 ή 10 χιλιομέτρων) στην παρακάτω φόρμα:
http://agwnasgeraneiwn2017.blogspot.gr/p/blog-page_10.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.