Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΙΑ-ΧΩΡΑ RADIO NEWS ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017!

Ο ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ!
  •  VALENTINE'S NIGHT ΣΤΟΝ ΠΕΡΑΙΑ-ΧΩΡΑ RADIO NEWS!

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017!
Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017
20:00΄-Ο αγαπημένος σας πλέον διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός θα είναι κοντά σας, την ημέρα των ερωτευμένων, μια διαφορετική για όλους μέρα, για να σας κρατήσει συντροφιά με μελωδίες και όχι μόνο.
Ένα πρόγραμμα που θα επιμεληθούν ο Θανάσης Πρωτοπαππάς και η Μίνα Γιαννούλη.
 Φωτογραφία του Περαία Χώρα.

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου
17:00΄-Σε επανάληψη η εκπομπή του Γιάννη Β. Καραπανάγου, που παρουσιάστηκε την Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 17:00΄, με καλεσμένο τον Εκπαιδευτικό και Προπονητή της Ποδοσφαιρικής Ομάδας του Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας κ. Γιώργο Καρυώτη.
Ο κ. Γιώργος Καρυώτης
18:30΄-Ο Θανάσης Πρωτοπαππάς επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή «ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ», επιλέγοντας τα τραγούδια για τις ακροάτριες και τους ακροατές του σταθμού. 
Θανάσης Κ. Πρωτοπαππάς

20:00΄- Ο Dj Μελέτης Θώδης επιλέγει τραγούδια για σας.
Μελέτης Θώδης

20:30΄- Η εκπομπή ''ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ''. 
Ο εφημέριος Τσαμπίκος Π. Πετρόπουλος επιλέγει τη μουσική, για μία ώρα, στο στούντιο του σταθμού με τη συμμετοχή της Ελένης Ζερβού στην ανάγνωση κειμένων.
Ο εφημέριος Τσαμπίκος Π. Πετρόπουλος και η Ελένη Ζερβού

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου
17:00΄- Σε επανάληψη η εκπομπή του Γιάννη Β. Καραπανάγου που παρουσιάστηκε την Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017, με ρεπορτάζ σχετικά με την εκδήλωση για τον απολογισμό των δράσεων τουριστικής προβολής και ανάπτυξης του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και την κοπή της Βασιλόπιτας του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου (LTO) που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο. 
18:30΄- Ο Θανάσης Πρωτοπαππάς επιμελείται και παρουσιάζει, για δύο ώρες, την εκπομπή «ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ», επιλέγοντας τα τραγούδια για τις ακροάτριες και τους ακροατές του σταθμού. 
20:30΄- Σε επανάληψη η εκπομπή ''ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ'', του εφημέριου Τσαμπίκου Π. Πετρόπουλου.

Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου
10:00΄-12:00΄: Αναμετάδοση της εκπομπής ''ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ'', που επιμελείται και παρουσιάζει η Όλγα, από το διαδικτυακό ραδιόφωνο NOVEL Radio. 

Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου
10:00΄-12:00΄: Αναμετάδοση, σε επανάληψη, της εκπομπής ''ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ'', που επιμελείται και παρουσιάζει η Όλγα, από το διαδικτυακό ραδιόφωνο NOVEL Radio, κάθε Σάββατο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.