Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ ΧΩΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΛΙΜΝΗΣ ΗΡΑΙΟΥ! (VIDEO)



Eπιμέλεια: Γιάννης Β. Καραπανάγος
  • Αποκλειστική δήλωση του Αντιδημάρχου κ. Θανάση Γεωργίου στο παρόν ιστολόγιο
Ευτυχώς που δεν θρηνήσαμε θύματα. Ένα τμήμα, του χώματος στήριξης του οδοστρώματος, υποχώρησε στο 3ο χιλ. της Επαρχιακής Οδού Περαχώρας-Λίμνης Ηραίου, στο δεξιό άκρο, με κατεύθυνση προς Λίμνη Ηραίου, δημιουργώντας εμφανή μικρά ρήγματα και επί της ασφάλτου. Που οφείλεται όμως αυτή η υποχώρηση; Στην κακοκαιρία των τελευταίων ημερών, σε κακοτεχνία ή σε οποιονδήποτε άλλον παράγοντα;
Εμείς δεν είμαστε γνώστες του αντικειμένου, οπότε περιττεύει η οποιαδήποτε δική μας εκτίμηση, ως απάντηση. 
Image result for Αντιδήμαρχο κ. Θανάση Γεωργίου
Ο Αντιδήμαρχος κ. Θανάσης Γεωργίου
Γι΄αυτό απευθυνθήκαμε στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Θανάση Γεωργίου, ο οποίος μας είπε: ''Μόλις ενημερώθηκα από δημότη για το οδόστρωμα, την περασμένη Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017, έστειλα αμέσως το τεχνικό συνεργείο του Δήμου μας για να διαπιστώσει το βαθμό επικινδυνότητας της υποχώρησης και για να προβεί στην απαραίτητη σήμανση προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων. Όπως και έγινε. Στη συνέχεια και την ίδια ημέρα ενημερώθηκε η Αντιπεριφέρεια Κορινθίας, στην αρμοδιότητα της οποίας υπάγεται η επαρχιακή αυτή οδός, καθώς και ο εργολάβος του έργου. Ακόμη, σήμερα, Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017, διενήργησε αυτοψία και ο κ. Δημήτρης Μακρίδης, από τις τεχνικές μας υπηρεσίες, μαζί με τον Διευθυντή των τεχνικών υπηρεσιών της Αντιπεριφέρειας Κορινθίας κ. Παναγιώτη Σωτηράκο. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε που οφείλεται η υποχώρηση. Είναι υπό έρευνα''. 
Από την πλευρά μας, εφιστούμε την ιδιαίτερη προσοχή των οδηγών, παρέχοντας τη συμβουλή να διέρχονται, από το συγκεκριμένο σημείο, με μικρή ταχύτητα, λόγω της στένωσης του οδοστρώματος.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.