Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

ΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ''ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ''!

Επιμέλεια: Γιάννης Β. Καραπανάγος
  • Αποκλειστική δήλωση του Αντιδημάρχου κ. Τάσου Σακελλαρίου στο παρόν ιστολόγιο και στο διαδικτυακό ραδιόφωνο Περαία-Χώρα Radio News για το πλαίσιο προσωρινής λειτουργίας του Πνευματικού Κέντρου Περαχώρας
Μέλη του ''ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ''
Τα ιδρυτικά μέλη του άτυπου σχηματισμού συνεργασίας Συλλόγων και Φυσικών Προσώπων ''ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ'' συναντήθηκαν στην αίθουσα συσκέψεων του Νέου Πνευματικού Κέντρου Περαχώρας για να συζητήσουν θέματα που αφορούν τις δράσεις του σχήματος, εγκαινιάζοντας, κατ΄αυτόν τον τρόπο, την ουσιαστική λειτουργία του Κέντρου, σε συνδυασμό με τις πρόβες των χορευτικών τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου Περαχώρας.  
Μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης η εκλογή νέας Συντονιστικής Επιτροπής, η διοργάνωση του 4ου Ημιμαραθωνίου Σύζευξης Αρχαιολογικών Χώρων (Αρχαίες Θέρμαι Λουτρακίου-Ηραίον Περαχώρας) και η εγγραφή νέων μελών
Στη συνάντηση αυτή συμμετείχε, για πρώτη φορά και η νέα Πρόεδρος  του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Περαχώρας Μαρίκα Κολλιάκου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ιδίου Συλλόγου Νίκη Λάππα και Αγγελική Μίχα.
Το Πνευματικό Κέντρο Περαχώρα
Η νέα Συντονιστική Επιτροπή προγραμματίστηκε να συναντηθεί με τον Αντιδήμαρχο κ. Τάσο Σακελλαρίου την Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017, στο Δημαρχείο, για να συζητηθούν θέματα που αφορούν τη διοργάνωση του 4ου Ημιμαραθωνίου. 
Αναμφισβήτητα οι συμμετέχοντες ένιωσαν κάτι διαφορετικό, απολαμβάνοντας τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου και τη φιλοξενία του δημοτικού υπαλλήλου Βασίλη Ζερβού, ο οποίος έχει οριστεί από τη Δημοτική αρχή, για την επίβλεψη του χώρου, κατά τις ώρες που έχουν οριστεί, προς το παρόν, να είναι ανοικτό και μέχρι τη λήψη οριστικών αποφάσεων. 

Αριστερά: Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Τάσος Σακελλαρίου με τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Δρίτσα στα πρόσφατα εγκαίνια του Πνευματικού Κέντρου Περαχώρας
Προς διευκρίνιση του πλαισίου του μεταβατικού σταδίου λειτουργίας του, απευθυνθήκαμε στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Τάσο Σακελλαρίου, ο οποίος μας είπε: ''Το Νέο Πνευματικό Κέντρο λειτουργεί προσωρινά, υπό την εποπτεία μου, αναμένοντας τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας που, πολύ σύντομα, θα είναι έτοιμος για να εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο. Προς το παρόν οι Σύλλογοι της Περαχώρας μπορούν να κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων, κατά τη διάρκεια των απογευματινών ωραρίων, που καθορίσαμε και τα οποία αποφασίσαμε σύμφωνα με τις δυνατότητες της Δημοτικής Αρχής για διάθεση υπαλλήλου. Επίσης οι κάτοικοι της Περαχώρας ή άλλα άτομα μπορούν να επισκέπτονται τους χώρους κατά τη διάρκεια του προβλεπόμενου απογευματινού ωραρίου. Εάν ένας Σύλλογος, είτε από την Περαχώρα είτε από άλλη περιοχή του Δήμου μας,  επιθυμεί να χρησιμοποιήσει την αίθουσα διαλέξεων θα πρέπει να απευθύνεται στον Δήμο και να καταθέτει αίτηση τουλάχιστον 15 ημέρες πριν την ημερομηνία χρήσης της. Αναφορικά με τους Συλλόγους, από την Περαχώρα, που έχουν καταθέσει αίτηση, για παραχώρηση γραφείων, θα πρέπει να επισημάνω ότι δεν είναι δυνατή η παραχώρηση γραφείου σε κάθε Σύλλογο, με τη μορφή έδρας, αλλά μόνο προς χρήση κατά το ωράριο λειτουργίας του Πνευματικού Κέντρου. Προς την κατεύθυνση αυτή διαμορφώσαμε μία αίθουσα, πλησίον της αίθουσας των συσκέψεων και τοποθετήσαμε γραφεία, προς χρήση, από τους Συλλόγους της Περαχώρας. Περισσότερες λεπτομέρειες θα περιλαμβάνονται στον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας του Κέντρου''. 

Φωτογραφικό υλικό και βίντεο από τη συνάντηση των μελών του ''ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ''











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.