Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΑΓΑΠΗ Ή ΜΙΣΟΣ;

Κάποιες φορές μπορεί να αισθανθήκατε για τον σύντροφό σας ανάμικτα συναισθήματα, μάλιστα να σας προβλημάτισε αυτή η συναισθηματική σας κατάσταση και να νοιώσατε αμηχανία. Το γεγονός δηλαδή ότι η σχέση σας δεν είναι σταθερή συναισθηματικά και ενώ από την μια νοιώθετε μια απέραντη αγάπη και ερωτική έλξη για το πρόσωπό του, την άλλη στιγμή σας εκνευρίζει, θεωρείται ότι σας ενοχλεί η συμπεριφορά του και δεν μπορείτε να τον ανεχθείτε, όλο αυτό το σκηνικό ασφαλώς είναι προβληματικό.
Βέβαια το ζήτημα δεν είναι απλό και κάπου πρέπει να ψάξετε σε το οφείλονται αυτές οι διακυμάνσεις σας. Είναι πολύ πιθανόν να ξεκινούν από μια προσωπική σας ανασφάλεια και την άρνησή σας να καθυποταχτείτε στις επιθυμίες του συντρόφου σας, όπου ενδόμυχα αρνείστε. Από πού όμως μπορεί να ξεκινά μια τέτοια συμπεριφορά, η οποία σας δημιουργεί άγχος και δεν μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τα αισθήματά σας.
Υπάρχουν κάποιες βασικές αιτίες οι οποίες επιδρούν στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε την σχέση μας. Κατ’ αρχάς η επιρροή του οικογενειακού περιβάλλοντος και κυρίως η μητέρα θα είναι αυτή που θα μπορεί να επηρεάσει την κρίση μας, ακόμη και όταν δεν εκφράζεται ξεκάθαρα, αλλά με ένα νεύμα της ή ένα μορφασμό της μπορεί να μας δημιουργήσει αμφιβολίες για τις επιλογές μας. Επίσης κάποια πράγματα που μπορεί να μας φέρουν αντιμέτωπους με τον σύντροφό μας είναι ο φιλικός μας κύκλος και κυρίως τα άτομα που εμπιστευόμαστε. Κάποια αντίδραση δηλαδή της κολλητής μας ή του κολλητού μας, απέναντι στην αξιολόγηση της σχέσης μας είναι δυνατόν να μας κάνει να σκεφτούμε διαφορετικά.
Είναι όμως η πραγματικότητα αυτό που ισχυρίζονται οι άλλοι ή απλά μια έκφραση δικής μας ποδηγέτησης επειδή έτσι τους συνηθίσαμε; Στην περίπτωση αυτή η αμφιθυμία που νοιώθουμε σε σχέση με τον σύντροφό μας θα πρέπει να εξεταστεί περισσότερο λογικά και να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους με ειλικρίνεια.
Μπορούμε λοιπόν να δούμε αν πραγματικά χρειαζόμαστε την σχέση αυτή και ο τρόπος είναι να κατανοήσουμε πόσο μας βοηθά ψυχικά και πόσο κοντά νοιώθουμε με το ταίρι μας. Ακόμη αν αυτά που μας επηρεάζουν πραγματικά ισχύουν ή απλώς είναι δικές μας εικόνες που βασίζονται στις επιρροές που δεχτήκαμε. Αν τα ελέγξουμε με ωριμότητα και τα καταλάβουμε, τότε μπορούμε και να τα ξεπεράσουμε. 
Πηγή: oroskopos.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.