Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

''ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ'': Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΜΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ!

Γράφει ο Γιάννης Β. Καραπανάγος

Η Λίμνη Ηραίου Περαχώρας και ο Δήμος μας είχαν την τιμητική τους και βρέθηκαν στο επίκεντρο του αθλητικού ενδιαφέροντος την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016.
Αποδείχτηκε ότι η γιορτή αυτή του αθλητισμού, που διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, από το άτυπο σχήμα συνεργασίας συλλόγων και φυσικών προσώπων ''ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ'', είναι πλέον ένα γεγονός ευρείας αποδοχής με τεράστια απήχηση και δυναμική.
Όμως, για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα, προηγήθηκε ένας άλλος ''ΑΘΛΟΣ''  με πολύ ''ΕΝΕΡΓΕΙΑ'', που σχετίζεται με τους διοργανωτές. ΄΄ Όπου υπάρχει άμιλλα, υπάρχει και νίκη΄΄ κατά τον Αριστοτέλη. 
Η προετοιμασία του εδέσματος του μπουλουγουριού από μέλη της Ένωσης Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Περαχώρας
Έτσι λοιπόν εκπρόσωποι των Συλλόγων και φυσικά πρόσωπα συνεργάστηκαν με αγάπη, ζήλο και μεράκι, σε βάρος του ελεύθερου χρόνου τους,  με κοινό στόχο να παράγουν σύγχρονο πολιτισμό στον τόπο τους, αξιοποιώντας και προβάλλοντας ταυτόχρονα τον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου. 

Η πρωτοποριακή αυτή συνεργασία επιβραβεύτηκε από τους συμμετέχοντες, οι οποίοι εκφράστηκαν με τα πλέον κολακευτικά λόγια, τόσο για την ιστορικότητα και τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας όσο και για την άρτια διοργάνωση του 3ου Ημιμαραθωνίου Σύζευξης Αρχαιολογικών Χώρων (Αρχαίες Θέρμαι Λουτρακίου-Ηραίον Περαχώρας), του Γύρου της Λίμνης Ηραίου, καθώς και του 2ου αγώνα δρόμου για παιδιά, ενώ δεν παρέλειψαν να απολαύσουν και το παραδοσιακό έδεσμα ''μπουλουγούρι'', αποκλειστικό έθιμο της Περαχώρας. 
 
Αξίζουν συγχαρητήρια στους αθλητές για τη συμμετοχή τους, καθώς και στους διοργανωτές, στους εθελοντές, στους χορηγούς, στο Δήμο μας, αλλά και σε όλους εκείνους τους συντελεστές που κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους!
Φάρος Μελαγκάβι
 
























Ο Πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και Καθηγητής Εγκληματολογίας κ. Γιάννης Πανούσης ανάμεσα σε φοιτητές του













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.