Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙΣ;

Πριν τελειώσει οριστικά μια σχέση υπάρχουν σημάδια τα οποία δείχνουν ότι ο ένας από τους δύο συντρόφους έχει χάσει πια το ενδιαφέρον του γι'αυτή!

1. Αποφεύγει το σεξ μαζί σου. 
Το σεξ είναι ένας πολύ σημαντικός τομέας για κάθε σχέση και ο ρόλους του είναι ουσιαστικός. Αν χαθεί η όρεξη για σεξ, σημαίνει ότι αυτό το άτομο δεν νιώθει πια το ίδιο, κάτι έχει αλλάξει μέσα του. Με το σεξ έρχεσαι σε άμεση ψυχική και σωματική επαφή με τον σύντροφό σου, αν πριν είσασταν δραστήριοι και τώρα δεν θέλει να σε ακουμπάει, αυτό πρέπει να σε ανησυχήσει!
Οι δικαιολογίες έχω στρες λόγω εργασίας ή οτιδήποτε άλλο, δεν νομίζω ότι ισχύουν, ίσα ίσα που αν κάνεις σεξ αυτό σε χαλαρώνει. Αν μιλάμε για άντρες, αυτοί πάντα θέλουν σεξ, αν σταματήσουν να το θέλουν μάλλον έχουν ήδη βρει άλλη/ες!!

2. Αλλάζει η συμπεριφορά του/της. 
Ξαφνικά είναι σαν να βλέπεις έναν άλλο άνθρωπο και όχι αυτόν που αγάπησες. Αρχίζει να γίνεται οξύθυμος/η, να μιλάει απότομα, να ψάχνει συνεχώς αφορμές για να μαλώσετε (όσο γελοίες κι αν είναι) αυτός/ή θα κάνει σαν είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε όλο τον κόσμο. 
Επίσης, θα αρχίσει να συμπεριφέρεται πολύ εγωιστικά και θα περιμένει μόνο από εσάς να κάνετε την κίνηση για να τα ξαναβρείτε. Δηλαδή, θα αρχίσει είτε συνειδητά είτε υποσυνείδητα να φέρεται με τον χειρότερο τρόπο έτσι ώστε να αναγκαστείτε να τον/την χωρίσετε! Και όχι μόνο αυτό, αλλά παράλληλα θα σας ρίχνει και τις ευθύνες για να σας κάνει να νιώσετε ότι μόνο εσείς φταίτε γι'αυτή την κατάσταση και ότι πιθανότατα είστε τρελοί. Αυτός/η θα είναι τέλειοι αλλά εσείς όλα θα τα παρεξηγείτε!! Επιπλέον, θα ελαττώσει κατά πολύ την επικοινωνία που θα έχετε μέσω τηλεφώνου, ίντερνετ κλπ, λέγοντας ότι δεν μπορεί να είναι συνέχεια στο τηλέφωνο, ότι είχε δουλειές κλπ.

3. Θέλει περισσότερο χώρο και ελευθερία.
Αντιλαμβάνεται λοιπόν, (έτσι λέει) ότι πνίγεται μέσα στη σχέση και θέλει τον χρόνο του/της και τον χώρο του/της για να ηρεμήσει και να μην νιώθει άλλο καταπιεσμένος/η. Οπότε θα αρχίσει να βγαίνει με όλους τους φίλους του/της, με την αιτιολογία ότι είχε απομακρυνθεί απ' όλους και απ' όλα λόγω της σχέσης σας. Θα θέλει να βγαίνει μόνος/η του/της πολύ συχνότερα απ' ότι έκανε ήδη χωρίς ενδιάμεσα να επικοινωνεί μαζί σας. Θα αρχίσει να συμπεριφέρεται σαν να είναι εργένης/εργένισσα, βόλτες, καφέδες κλπ χωρίς εσάς φυσικά και θα κάνει να δείχνετε σαν την κακιά μαμά του που θα ρωτάει πού θα πας, πάλι θα βγεις, με ποιούς κ.α. Μετά θα σας πει ότι τον/την καταπιέζεται αφάνταστα και ότι δεν μπορεί άλλο να είναι σ'αυτή τη σχέση.
Βλέποντας λοιπόν όλα αυτά, καλό είναι να έχεις το θάρρος και την λογική για νατον/την χωρίσεις. Ο/Η σύντροφός σου δυστυχώς έχει χάσει το ενδιαφέρον του/της και αργά ή γρήγορα θα έρθει ο χωρισμός. Οπότε σταμάτα να αναρωτιέσαι τί να κάνεις όταν συμπεριφέρεται έτσι, την απάντηση την ξέρεις ήδη!!

Πηγή: lovemuffinspeaks.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.