Τρίτη 12 Απριλίου 2016

ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΗΝ Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΥΠΕΛΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΣΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ! (VIDEO)

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος

Ποδοσφαιριστές, Προπονητές, Πρόεδροι και Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων του Φωκά Αρχαίων Κλεωνών και του Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας, μετά την απονομή των Κυπέλλων και των Μεταλλίων στις δύο ομάδες για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, ανά όμιλο, στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας Κορινθίας  και την άνοδό τους στην Β΄ Κατηγορία
Η αυλαία του Πρωταθλήματος της Γ΄ Κατηγορίας Κορινθίας, που πραγματοποιήθηκε σε δύο ομίλους, έπεσε με θεαματικό τρόπο. Στην τελευταία πράξη, της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, πρωταγωνιστές οι δύο αγώνες βαθμολογικής κατάταξης μεταξύ των δύο πρώτων ομάδων, ανά όμιλο, ήτοι μεταξύ του Α.Ο. Ρομά και του Άρη Βοχαϊκού και των δύο ομάδων που, ανά όμιλο, κατέκτησαν τη δεύτερη θέση, ήτοι του Φωκά Αρχαίων Κλεωνών και του Α.Ο.Περαχώρας.
Ο πρώτος αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο του Άσσου το Σάββατο, 9 Απριλίου και έληξε με σκορ 4-1 υπέρ του Α.Ο.Ρομά, ενώ ο δεύτερος στο γήπεδο του Συνοικισμού Κορίνθου, την Κυριακή, 10 Απριλίου και έληξε με σκορ 4-2 υπέρ του Φωκά Αρχαίων Κλεωνών. 
Οι Ποδοσφαιριστές, ο Προπονητής, ο Πρόεδρος και Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο.Περαχώρας, μετά την απονομή του Κυπέλλου και των Μεταλλίων
Με τη λήξη των αγώνων και στις τέσσερις παραπάνω ομάδες, που την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2026-2017) θα αγωνίζονται στην Β΄ Κατηγορία Κορινθίας, απονεμήθηκαν ΚΥΠΕΛΛΑ και ΜΕΤΑΛΛΙΑ. 

Οι τρεις Αρχηγοί του Α.Ο.Περαχώρας με το Κύπελλο και το Μετάλλιο τους στο στήθος, έχοντας την ικανοποίηση ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους από το μεγάλο επίτευγμα της ομάδας

Ποδοσφαιριστές, ο Πρόεδρος και Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο.Περαχώρας αποθανατίζονται με τη σημαία της ομάδας και το Κύπελλο
Στον αγώνα Φωκά Αρχαίων Κλεωνών και Α.Ο. Περαχώρας εντυπωσίασαν η τεχνική κατάρτιση των παικτών της Περαχώρας και η φυσική κατάσταση των παικτών του Φωκά.
Η Περαχώρα προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, στο 5ο λεπτό, με απευθείας κτύπημα φάουλ του Γιώργου ΣΙΑΜΑ. Ένα φάουλ που κέρδισε ο Παναγιώτης ΚΟΝΤΗΣ έξω από την μεγάλη περιοχή. Το γκολ αυτό ήταν πανομοιότυπο με το γκολ που είχε πετύχει ο ίδιος παίκτης στον εκτός έδρας αγώνα της Περαχώρας με τον Εθνικό Ξυλοκέριζας. 
Φάσεις από τον αγώνα του Φωκά Αρχ. Κλεωνών και του Α.Ο.Περαχώρας
Με το γρήγορο γκολ της Περαχώρας, δόθηκε η εντύπωση πως η ομάδα θα επικρατούσε άνετα. Όμως η συνέχεια δεν δικαίωσε την αρχική πρόβλεψη και στο 22ο λεπτό του αγώνα ο Φωκάς ισοφάρισε με τον Ν. ΒΟΥΡΒΟΠΟΥΛΟ, επίσης με απευθείας κτύπημα φάουλ και το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο, με σκορ 1-1.
Η πρώτη κίτρινη κάρτα δόθηκε, από τον διαιτητή κ. Π. ΚΑΚΡΙΔΗ, στον ποδοσφαιριστή Α. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ, της ομάδας του Φωκά. 
Η ομάδα του Α.Ο.Περαχώρας, πριν την έναρξη του αγώνα με τον Φωκά Αρχαίων Κλεωνών στο γήπεδο του συνοικισμού Κορίνθου
Η Περαχώρα ξεκίνησε δυνατά το δεύτερο ημίχρονο και στο πέμπτο λεπτό χάθηκε σημαντική ευκαιρία, όταν ο Παναγιώτης ΚΟΝΤΗΣ σούταρε από πολύ καλή θέση αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ, περνώντας σύριζα από το δεξί κάθετο δοκάρι.
Ακολούθως ο Φωκάς υπερίσχυσε και στο 62ο λεπτό του αγώνα ο Γ. ΒΟΥΡΒΟΠΟΥΛΟΣ πέτυχε το 2-1, με ωραία ατομική προσπάθεια.
Το 3-1 σημειώθηκε στο 73ο λεπτό και πάλι από τον Γ. ΒΟΥΡΒΟΠΟΥΛΟ, με ωραία επιθετική προσπάθεια.
Η Περαχώρα δεν το έβαλε κάτω, παρά το 3-1, αντέδρασε και στο 87ο λεπτό ο Παναγιώτης ΚΟΝΤΗΣ μείωσε το σκορ σε 3-2. Στον χρόνο που απέμεινε προσπάθησε να ισοφαρίσει. Όμως, δεν τα κατάφερε και επιπλέον ο Φωκάς ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 4-2, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με γκολ του Α. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ.  
Διακρίνονται από αριστερά: οι κ.κ. Ιωάννης Γεροβασίλης και Μιχάλης Τσιχριτζής
Παίκτες του Φωκά Αρχαίων Κλεωνών απολαμβάνουν τους κόπους μιας ολόκληρης αγωνιστικής περιόδου
Με τη λήξη του αγώνα Φωκά Αρχαίων Κλεωνών-Α.Ο. Περαχώρας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Κορινθίας κ. Μιχάλης ΤΣΙΧΡΙΤΖΗΣ και ο Αναπληρωτής Γραμματέας κ. Ιωάννης ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗΣ απένειμαν τα κύπελλα και τα μετάλλια, στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, σε πανηγυρική ατμόσφαιρα. 
Εντυπωσιακή η παρουσία φιλάθλων της τρίτης ηλικίας, από τις Αρχαίες Κλεωνές, στις κερκίδες του γηπέδου του συνοικισμού.
Ο διαιτητής κ. Π.ΚΑΚΡΙΔΗΣ δεν είχε δύσκολο έργο, ενώ οι βοηθοί κ.κ. Ν.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ και ΧΡ. ΤΣΟΧΑΝΤΑΡΗΣ δεν υπέπεσαν σε λανθασμένες υποδείξεις. 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΦΩΚΑΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΛΕΩΝΩΝ: (Προπονητής Δ.ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ) Α. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (31ο Ι. ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗΣ), Π. ΜΠΕΝΕΚΟΣ (79ο Κ.ΜΑΤΖΩΡΟΣ), Β. ΛΑΤΣΟΣ, Π-Π. ΚΥΡΙΑΚΟΣ, Σ. ΠΑΣΣΙΑΣ, Α. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, Ν. ΧΡΙΣΤΟΥΛΙΑΣ, Α-Θ ΓΙΑΝΝΗ, Γ. ΒΟΥΡΒΟΠΟΥΛΟΣ, Ν. ΒΟΥΡΒΟΠΟΥΛΟΣ, Κ. ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ (55ο Ι.ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ) 

Α.Ο.ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ: (Προπονητής Βασίλης ΓΕΩΡΓΙΟΥ) Χρήστος ΝΙΚΟΛΟΥ, Σπύρος ΣΠΥΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, Δημήτρης ΛΙΝΤΑΣ (46ο Χρήστος ΠΑΠΠΑΣ), Κώστας ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Σπύρος Ι. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ, Γιάννης ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ, Γιώργος ΣΙΑΜΑΣ, Άρης ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Μιχάλης ΤΣΑΑΒΑ, Παναγιώτης ΚΟΝΤΗΣ, Γιάννης ΜΙΧΑΣ, Ντάνιελ ΘΕΟΔΩΡΙ (61ο Χρήστος Π.ΠΑΠΠΑΣ). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.