Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ "ΑΘΛΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 2015"!

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος

Τα παιδιά, ηλικίας 8 έως 15 ετών, στην αφετηρία των 1000 μέτρων



Η Κωνσταντίνα Ράπτη απονέμει τα κύπελλα στους νικητές της κατηγορίας 56 ετών και άνω. Διακρίνεται ο Διονύσης Πάστρας, του Ορειβατικού Συλλόγου Λουτρακίου, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. 

Ο βετεράνος-Μαραθωνοδρόμος Παναγιώτης Δούσης, 82 ετών, με τη μικρή αθλήτρια Ιωάννα που του απένειμε αναμνηστική πλακέτα, εκ μέρους των διοργανωτών, για τη συμμετοχή του στον αγώνα και τη γενικότερη  προσφορά του στον αθλητισμό. 


Αριστερά η Υπαστυνόμος Β΄  Παναγιώτα Κουρεμένου και δεξιά ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Σταθμού Περαχώρας Βασίλης Γεροβασίλης





Ο Συντονιστής της Οργανωτικής-Τεχνικής Επιτροπής Παναγιώτης Θώδης απονέμει αναμνηστική πλακέτα στον Αντιδήμαρχο Τάσο Σακελλαρίου για τη συνδρομή του Δήμου μας στην οργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων, οι οποίοι είχαν τεθεί υπό την αιγίδα του

Ο Θανάσης Πρωτοπαππάς με τον Δημήτρη, από τον τηλεοπτικό σταθμό "ΗΛΕΚΤΡΑ''

Ο γνωστός προπονητής ποδοσφαίρου Παναγιώτης Χ. Παππάς, φορώντας καπέλο με την ένδειξη BRASIL, καθότι λάτρης του Βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου με το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Περαχώρας και εθελοντή Γιάννη Αντωνίου.

Αριστερά ο Κώστας Γεωργίου, στο μέσο ο Πρόεδρος της Ένωσης Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Περαχώρας Σωτήρης Πρωτοπαππάς και δεξιά η Φωτεινή Παππά.



Στάθης Συλλαϊδής και Παναγιώτης Δόσχορης συγκεντρώνουν και φορτώνουν εξοπλισμό του Δήμου. Δεξιά η Φωτεινή Παππά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.