Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ!

Α.Ο. ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ:1971
Αριθμός Μητρώου: Ε.Π.Ο. 722
ΕΔΡΑ ΠΕΡΑΧΩΡΑ


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Όπως γνωρίζετε, το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας είχε προγραμματίσει την Ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του την Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015 και ώρα 20:00, στο Πνευματικό Κέντρο Περαχώρας, καθώς και τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής. Όμως, η εικόνα υπήρξε απογοητευτική.
Μόνο δώδεκα μέλη προσήλθαν και το κυριότερο δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον, είτε από μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου είτε από άλλα μέλη του Συλλόγου για να καταθέσουν αίτηση υποψηφιότητας για τα παραπάνω όργανα.
Τα μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου υπογράμμισαν ότι δεν θέτουν εκ νέου υποψηφιότητα γιατί o κύκλος της προσφοράς τους έκλεισε. Επίσης τόνισαν ότι η φετινή αγωνιστική περίοδος παρουσίασε πολλά πρακτικά προβλήματα, λόγω έλλειψης γηπέδου με χλοοτάπητα και τη μεταφορά της έδρας της ομάδας στο γήπεδο των Ισθμίων με αποτέλεσμα να επωμιστούν όλο το βάρος της επίλυσής τους που οδήγησε σε σωματική, ψυχική και οικονομική εξάντλησή τους.
Κατόπιν τούτου καθίσταται προφανές ότι ο Αθλητικός Όμιλος Περαχώρας, που είναι ο πιο ιστορικός Σύλλογος του χωριού μας, αφού ιδρύθηκε το 1971, πρέπει να σταματήσει τη λειτουργία του, καταθέτοντας τα βιβλία του στο Πρωτοδικείο Κορίνθου.
Όπως αντιλαμβάνεστε, αυτό αποτελεί μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη γιατί παύει να υπάρχει μια κυψέλη αθλητισμού και πολιτισμού, μετά από 44 χρόνια δημιουργικής πορείας, στο χωριό μας αλλά και στο Δήμο μας γενικότερα.
Αποτελεί πεποίθησή μας ότι ο Αθλητικός Όμιλος Περαχώρας πρέπει να συνεχίσει τις δραστηριότητές του, αντιμετωπίζοντας τη σοβαρή κρίση άμεσα και αποτελεσματικά. Όλοι μαζί πρέπει να αναζητήσουμε τις πιο ενδεδειγμένες λύσεις. Το οφείλουμε στις νεότερες γενιές.
Προς την κατεύθυνση αυτή έχει προγραμματιστεί νέα Γενική Συνέλευση των μελών του την Κυριακή, 12 Ιουλίου και ώρα 11:00΄, στο Πνευματικό Κέντρο Περαχώρας.
Η παρουσία όλων των μελών του αλλά κα όλων των Περαχωριτών κρίνεται αναγκαία και χαρακτηρίζεται ιστορική πράξη ευθύνης απέναντι σε όλα τα Διοικητικά Συμβούλια, στους Προπονητές και στους Αθλητές που τόσα χρόνια έδωσαν και τη ψυχή τους για να πρωταγωνιστήσει ο Σύλλογος με επιτυχία στις κατηγορίες που αγωνίστηκε και πάντα στο πλαίσιο του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού.
Διαφορετικά, σε περίπτωση διάλυσής του, ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες που του αναλογούν!

Περαχώρα, 6 Ιουλίου 2015

Για
Το Διοικητικό Συμβούλιο

       Ο Πρόεδρος                               Ο Γεν. Γραμματέας
Φόρτης Βασίλειος                          Μπολέτης Ανδρέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.