Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΗΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ! (VIDEO)

Γράφει ο Γιάννης Β. Καραπανάγος


O Βουλευτής Κορινθίας κ. Χρίστος Δήμας επισκέφτηκε χθες (16.1.2015) την Περαχώρα και συνάντησε κατοίκους της, σε κεντρικό καφενείο, στο πλαίσιο των επαφών του με τους πολίτες, λόγω της προεκλογικής περιόδου.
Ο κ. Χρίστος Δήμας, απλός, σεμνός και προσιτός, ανέλυσε την τρέχουσα πολιτική και οικονομική κατάσταση της Χώρας, προβαίνοντας σε σύντομο απολογισμό του έργου που έχει επιτελέσει η Νέα Δημοκρατία και αναφέρθηκε στους λόγους που προκηρύχθηκαν εθνικές εκλογές, την 25η Ιανουαρίου, καθώς και στις ενδεχόμενες πολιτικές εξελίξεις, ανάλογα με το αποτέλεσμα των εκλογών.
Στη συνέχεια συνομίλησε με τους κατοίκους, ανταλλάσσοντας θέσεις και απόψεις. Οι συνομιλητές του υπογράμμισαν, μεταξύ των άλλων, την ουσιαστική και αποτελεσματική συμμετοχή του ιδίου, ως Βουλευτής Κορινθίας, στις πρωτοβουλίες της Ένωσης Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Περαχώρας, για την επανίδρυσή του, την τελευταία διετία.  
Επίσης του πρότειναν, σε περίπτωση επανεκλογής του, να εστιάσει την προσοχή του στην ανάπτυξη της λίμνης Ηραίου, παρεμβαίνοντας για τη διαμόρφωση του διαύλου και τη διαπλάτυνση του δρόμου, Περαχώρας-Λίμνης Ηραίου, μέχρι τον Αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου.
Αναμφισβήτητα η πολιτική και οι πολιτικοί έχουν δικαιολογημένα απαξιωθεί στη συνείδηση του ελληνικού λαού. Ειδικά την τελευταία πενταετία που οι τοκογλύφοι-δανειστές μας, επιβάλλοντας τα μνημόνια, έχουν καταντήσει τη Χώρας μας «πειραματόζωο», όπως έχει παραδεχτεί και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου, με αποτέλεσμα να έχουν προκαλέσει στρατιές ανέργων, μετανάστευση των νέων, φτώχεια, ανασφάλεια, κοινωνική εξαθλίωση, κατάθλιψη, χιλιάδες αυτοκτονίες, μείωση μισθών και συντάξεων και κατάρρευση του συστήματος υγείας. 
Όμως, στην έρημο της πολιτικής μας ζωής, υπάρχουν και κάποιες οάσεις πολιτικής αξιοπιστίας, συνέπειας λόγων και έργων, ήθους και ύφους, ανιδιοτελούς προσφοράς. Μία από αυτές φέρει το όνομα Χρίστος Δήμας. Όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί του για το καλό του τόπου και όχι για ατομικό τους όφελος, έχουν διαπιστώσει πως αποτελεί μία από τις φωτεινές εξαιρέσεις βουλευτών που, με το προσωπικό τους παράδειγμα, κάνουν τη διαφορά, επιβεβαιώνοντας την άποψη πως οι πολιτικοί δεν είναι όλοι ίδιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.